VvFR Lustrum diner 2022

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor het Lustrum Diner van de Vereniging voor Financieel Recht op donderdag 1 december om 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur) bij Felix Meritis.

De avond zal beginnen met een borrel, gevolgd door een zittend diner. Er zal een interessante spreker zijn, en de uitreiking van de Lustrumbundel zal deel uitmaken van het programma.
Aan het eind van de avond is er een borrel in een aparte zaal. We hopen dat je erbij kunt zijn!

Meer informatie volgt, maar je kunt je hier al inschrijven. (Wel eerst inloggen)


Welkom op de site van de Vereniging voor Financieel Recht.

Een relevant deel van de financiële transacties wordt tegenwoordig beheerst door het Financieel Recht. Steeds meer ondernemingen gaan voor het aantrekken van vermogen over tot het uitgeven van effecten en een steeds groter deel van de spaargelden wordt in effecten belegd. Bovendien neemt de regelgeving toe en volgen de wijzigingen elkaar snel op. Bij de Vereniging Voor Financieel Recht komt het Financieel Recht in brede zin aan de orde.

Met bijna 700 leden is de VvFR de grootste vereniging op het gebied van financieel recht. Per jaar worden 4 ledenbijeenkomsten georganiseerd bij gerenommeerde advocatenkantoren of bij de AFM, APG of DNB. Elk jaar wordt voor de leden een preadvies uitgegeven. Voor deelname aan de bijeenkomsten worden NOvA opleidingspunten verstrekt.


Slide
VvFR Lustrumdiner 2022
Donderdag 1 december
Felix Meritus - Amsterdam

Bijeenkomsten

Ledenbijeenkomst 15 september 2022 bij de DNB.

Donderdag 15 september 2022 ontving de vereniging bijna 60 leden bij DNB voor een uiterst actuele bijeenkomst over de Wet Toekomst Pensioenen. Niemand minder dan Kees Goudswaard nam ons mee in de totstandkoming van het Pensioenakkoord 2019 en de uitwerking daarvan in de nieuwe wet. René Maatman gaf vanuit zijn expertise een kritische reflectie op de nieuwe wet.


Inloggen

footer

Secretariaat Vereniging voor Financieel Recht
Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo
The Netherlands