­

Ledenbijeenkomst donderdag 5 september 2019 bij De Nederlandsche Bank te Amsterdam

Van 05 september 2019 15:30 tot 18:00

U kunt tot woensdag 4 september inschrijven

Het bestuur van de VvFR nodigt u van harte uit voor de ledenbijeenkomst op donderdag 5 september 2019 in het auditorium van De Nederlandsche Bank te Amsterdam.
Het onderwerp is “Vijf jaar SSM, het eerste lustrum van de Europese Bankentoezichthouder” Het onderwerp zal door drie verschillende sprekers worden belicht:

Maarten Gelderman, Divisiedirecteur bij De Nederlandsche Bank en vanaf de start van het SSM nauw betrokken bij het Europese bankentoezicht;
Tom de Swaan, president-commissaris bij ABN AMRO, een van de Nederlandse significante banken die onder rechtstreeks toezicht staan van de ECB; en
Mr. Dr. Gijsbert ter Kuile LLM, legal counsel bij het SSM-Secretariaat van de ECB in Frankfurt, voorheen werkzaam bij DNB en auteur van "Het Europese Bankentoezicht. De werking van het SSM", Financieel-juridische reeks, Uitgeverij Paris (binnenkort te verschijnen).

Programma:
15:00 - 15:30: Ontvangst en registratie
15:30 - 17:00: Presentaties van de drie sprekers over het onderwerp “Vijf jaar SSM, het eerste lustrum van de Europese Bankentoezichthouder”
17:00 - 18:00: Borrel

Locatie
De Nederlandsche Bank
Westeinde 1
1017 ZN Amsterdam

DNB vraagt bezoekers in alle gevallen een geldig legitimatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Bij binnenkomst gaat u met uw handbagage door de security scan.

Parkeren bij DNB is niet mogelijk en parkeren in de omgeving is moeilijk. Daarom raden wij u aan met het openbaar vervoer te komen of gebruik te maken van parkeergarages. De dichtstbijzijnde grote parkeergarage vindt u onder het Muziektheater.

Opleidingspunten
Voor deelname aan deze bijeenkomst krijgt u 1 NOvA-punt.

Daarvoor moet u zich wel inschrijven via de site en de presentielijst tekenen.

Inschrijven voor de bijeenkomst
Om zicht te hebben op het aantal deelnemers is het noodzakelijk dat u zich voor de bijeenkomst inschrijft.

­